Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U14

  • Qer 09, 2019

09 Qershor 2019

Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U14, qe u organizu nga K.T. Sporek.

Sot ne diten e dyte te turneut u zhvilluan ndeshjet e finales vajza dhe djem.

Ne kategorine djem vendin e pare e zuri Drinor Shamolli pasi mposhti kundershtarin e tij Leonit Nushin ne finale, ndersa tek vajzat vendin e pare e zuri Aja Broqi e cila ne finale u ballafaqua me Forta Morina.

Share this post