Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U12

  • Qer 01, 2019

01 qershor 2019

Ka perfunduar turneu “Sporek Juniors 2019” per kategorine U12, i cili u organizua nga K.T. Sporek.

Sot ne finalen e vajzave u ndeshen Altea Hajrizi dhe Meldina Mislimi, ku pas nje loje te forte Altea mposhti Meldinen me rezultat 6:4 6:3.

Tek djemet vendin e pare e zuri Semi Kito i cili mposhti kundershtarin e tij Dasar Ymeri.

Share this post