Ka perfunduar turneu “Rilindja Open- U16”, organizuar nga K.T Rilindja.

  • Maj 06, 2019

28 prill 2019

Ka perfunduar turneu “Rilindja Open- U16”, organizuar nga K.T Rilindja.

Vesa Gjinaj dhe Diell Mehmedi zuren vendin e pare ne turne, pasi u ndeshen dhe mposhten ne finale tenistet Forta Morina dhe Drinor Shamolli.

Share this post