Ka përfunduar turneu “Rilindja Open 2020 -Adult”

  • Kor 21, 2020

13 Korrik

Ka përfunduar turneu “Rilindja Open 2020 -Adult”.

Tek vajzat Vesa Gjinaj u shpallë kampione në turneun e parë të organizuar për moshën e rritur femra, pasi mposhti në finale kundërshtaren e saj Aja Broqi me rezultat 6:2 6:0.

Tek djemt në finale u ndeshën Granit Bajraliu dhe Melos Nallbani. Granit Bajraliu zuri vendin e parë pasi mposhti Melos Nallbanin 6:1 6:1

Dje u shpërndajtën edhe kupat për të gjitha kategoritë e organizuara nga K.T Rilindja në bashkëpunim me FTK-në.

Rikujtojmë që garat kanë filluar më 02 Korrik dhe kanë përfunduar dje me finalen e madhe te “Rilindja Open 2020 -A”.

Urime fituesve!

Share this post