Ka përfunduar turneu Peja Kids 2020

  • Gus 10, 2020

10 Gusht 2020


Në terenet e tenisit “Enes Nallbani” është zhvilluar turneu i dytë i këtij stinori për kategorinë ROG.


Ky turne është organizuar nga KT Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës dhe Komunën e Pejës. Gjatë dy ditëve të turneut morën pjesë gjithsej 43 tenistë dhe teniste nga të gjitha klubet e Kosovës.


Në kategorinë RED për vajza vendi i parë i takoi Lina Dreshaj nga KT Peja e cila në finale ishte më e mirë se Inara Ymeri nga Prishtina.


Në kategorinë RED për djem më i miri doli Heron Ajeti nga Prishtina duke mposhtur në finale Shuajb Myrta nga Hot-Shot (Gjakovë).


Në kategorinë ORANGE për vajza pozita e parë i takoi Erza Ajazaj nga Prishtina e cila në finale shënoi fitore ndaj Morea Dreshaj nga Peja.


Në kategorinë ORANGE për djem formën më të mirë e tregoi Ron Ramadani nga Prizreni pasi në finale ishte më i mirë se Erdi Musliu nga Prishtina.


Në kategorinë GREEN për vajza kampion u shpall Learta Muharremi nga Mitrovica e cila në finale shënoi fitore ndaj Amela Xërxa nga Gjakova.


Në kategorinë GREEN për djem më i miri doli Unik Ramadani nga Prizreni duke mposhtur në finale Erion Prizrenin nga Prishtina.


Turneu Peja ROG Open 2020 është organizuar duke rrespektuar masat mbrojtëse kundër pandemise së koronavirusit.

Share this post