Ka përfunduar turneu ‘Hotshot Kids 2021’ për kategorinë ROG

  • Tet 18, 2021

Gjatë vikendit që lam pas është mbajtur turneu ‘Hotshot Kids 2021’, për kategorinë ROG nga KT Hotshot në bashkëpunim me FTK.

Fitues të këtij turneu në kategorinë RED dhe ORANGE janë shpallur:

Red Djem

Fitues: Eli Duraku

Finalist: Eden Lota

Orange Vajzat

Fituese: Reina Selmanaj

Finaliste: Amela Sina

Orange Djemt

Fitues: Heron Ajeti

Finalist: Morihej Duraku

Share this post