Ka perfunduar turneu “Hotshot Kids 2019”

  • Qer 17, 2019

17 Qershor 2019

Ka perfunduar turneu “Hotshot Kids 2019” per grupmoshat ROG, vajza dhe djem, organizuar nga K.T. Hotshot.

Me 15-16 qershor ne fushat e tenisit ne Brestovik u zhvilluan garat nga te cilet dulen keta fitues:

-Red vajza Morea Dreshaj, djem Jan Arinjay;
-Orange vajza Mei Hasanaj, djem Diar Tigani;
– Green vajza Liza Lika, djem Ervin Doli.

I urojme fituesit!

Share this post