Ka perfunduar Trajnimi per Trajner- ITF Level 2

  • Nën 07, 2018

Nga dates 22.10.2018-01.11.2018 është mbajtur trajnimi per trajnera i organizuar nga Federata Nderkombetare e Tenisit (ITF).

Ne kete trajnim ishin pjesmarres 5 vende te Ballkanit me perfaqesuesit e tyre : Kosova , Shqiperia , Mali i Zi , Bosnja dhe Maqedonia.

Perfaqesuesit nga FTK ishin : Lorik Haxhishabani (KT SPOREK-Gjakove) , Arian Ibrahimi (KT RILINDJA) , Durim Morina (KT KALAJA) , Granit Bajraliu (KT RILINDJA) , Arben Islami (KT PRISHTINA).

Seminari eshte udhehequr nga Experti Goran Shevchenko dhe Drejtori per Zhvillimin e tenisit ne Europe Vitor Cabral.

Me kete trajnim ata te cilet do te dalin te suksesshem pas rezultateve te testeve do te certifikohen si te paret ne Kosove me Level 2 Coaches per lojtare te avancuar nga INTERNATIONAL TENNIS FEDERATION.

Share this post