KA PËRFUNDUAR ME SUKSES DHE TURNEU NDËRKOMBËTAR “J30 KOSOVA OPEN 2023

  • Sht 14, 2023

Ka përfunduar dhe turneu ndërkombëtar “J30 Kosova Open 2023”, i cili u zhvillua në fushat e tenisit “Arben Zeka”, Brestovik, Pejë.

Rezultatet pëfundimtare janë:

SINGLE

🥇Alexandra Panagiotidou

🥈Gresi Bajri

🥇Amar Huseinovic

🥈Diego Sabattini

DOUBLE

🥇 Gresi Bajri & Alexandra Magia

🥈 Alexandra Panagiotidou & Lydia Panagiotidou

🥇Mars Argun & Egemen Karaman

🥈Nikita Gribyakin & Aleksandar Trifunovski

Urojmë tenisten Gresi Bajri nga Shqipëria për rezultatin e treguar në të dy turnet!

Për këtë vit kanë përfunduar me sukses tre turnet ndërkombëtar: “Peja Open – U14”, “J30 Peja Open” dhe “J30 Kosova Open”. Përgëzojmë të gjithë ata që kanë kontribuar në një organizim kaq të mirë të tyre!

Share this post