Ka perfunduar dita e pare e turneutArena Spring Seniors, dhe Mjeshti Open U12

  • Maj 18, 2019

18 maj 2019

Ka perfunduar dita e pare e turneut “Arena Spring Seniors” per kategorine +35 organizuar nga K.T. Arena, dhe “Mjeshtri Open- U12″, organizuar nga K.T. Rilindja.

Ne turneun ” Arena Spring Seniors”, ne gjysme finale neser do te ndeshen:

– Jeton Hajdari kd Arzen Rifati
– Naim Shehu kd Slobodan Petrovic.

Ndersa tek turneu “Mjeshtri Open- U12”, neser do te zhvillohet finalja e djemeve ku do te ndeshet Semi Kito dhe Dasar Ymeri, ndera tek vajzat zhvillohen gjysmefinalet ndermjete:

-Altea Hajrizi kd Albese Dauti
-Tuana Zariqi kd Meldina Mislimi.

I urojme suksese garuesve!

Share this post