Ka përfunduar dita e pare e turneut “ Drenica Kids 2019”

  • Sht 07, 2019

07 Shtator 2019

Ka përfunduar dita e pare e turneut “ Drenica Kids 2019”, organizuar nga K.T. Drenica.

Sot ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina u zhvilluan garat Red dhe Organge

RED- Djem
Vendi I Heron Ajeti
Vendi II Arinjay Jain

ORANGE- Djem
Vendi I Erion Prizreni
Vendi II Diar Tigani

ORANGE-Vajza
Vendi I Mei Hasanaj
Vendi II Ereza Ajazi,

Neser duke filluar nga ora 9:30 do te vazhdojnë garat e kategorisë Green

Share this post