Ka pefunduar turneu “Top Reklama Kids 2019”

  • Tet 13, 2019

13 Tetor 2019

Ka pefunduar turneu “Top Reklama Kids 2019” organizuar nga K.T Peja per gruomoshat ROG, garat e se ciles u zhvilluan dje dhe sot ne fushat e tenisit “Enes Nallbani”.

Ne grupmoshen red tek vajzat vendin e pare e zuri Morea Dreshaj kunder Buna çavdarbasha me rezultat 7:1 7:3, ndersa tek djemte Heron Ajeti doli fitues kunder tenistit Shend Hoxha 7-3 0-7 7/3.

Ne grupmoshen Orange ne konkurencen e vajzave Jona Shabani shenoi fitore kunder Eda Prekiqit duke zene vendin e pare, ndersa tek konkurrenca djem Mal Karakashi zuri vendin e pare kunder tenistit Lan Broqi.

Liza Lika dhe Ervin Doli jane fitues te kategorise green. Ne konkurencen e vajzave Liza Lika shenoi fitore ndaj Mei Hasanaj me 4:0 dhe 4:1 ne geme ndersa ne konkurencen e meshkujve Ervin Doli ne finale ishte me i mire se Sufjan Baruti me rezultat 4:1 dhe 5:4.

Share this post