Ka filluar workshopi i tenisit me temën “ Organizimi i mirë i turneve”

  • Shk 09, 2019

Ka filluar workshopi i tenisit me temën “ Organizimi i mirë i turneve”, me ligjëruesin z. Genc Loxha.

Në workshop po marrin pjesë përfaqësues të klubeve, refer dhe prinder.

Workshopi synon të shpalos brengat , mundësitë dhe idetë e pjesëmarrësve për organizimin e një turneu në mënyrën më të mirë.

Në fund do të prezantohen rekomandimet dhe konkluzionet e dala nga workoshopi.

Share this post