Ka filluar turneu “Tirana Open- U18” dhe “Bitola Open- U14”.

  • Maj 28, 2019

28 maj 2019

Ka filluar turneu “Tirana Open- U18” dhe “Bitola Open- U14”.

Dje me 27 maj ka filluar turneu “Tirana Open- U18”, i cili po mbahen ne Tirane. Nga Kosova ne kete turne po marrin pjese Benita Selmanaj, Viola Peja te cilat garuan dje ne kualifikime ku u mposhten, dhe Blearta Ukehaxhaj e Vesa Gjinaj te cilat do te luajne sot ne shortin kryesor.

Tek djemte ne Tirana Open- U18 po merr pjese Jasin Jakupi me flamur te Zvicres, i cili dje u ndesh me Milo Gazivoda duke shenuar fitore me rezultat 7:6 7:6.

Edhe Bitola Open per grupmoshen U14 ka filluar dje ne Maqedoni ku po marrin pjese tenistet tane nga Kosova:

– Forta Morina
-Aja Broqi
-Rita Miftari
-Drinor Shamolli
-Melos Nallbani
– Arbin Koro
– Lonit Nushi

I urojme suksese garuesve!

Share this post