Ka filluar turneu “Tennis Park Open- 2019″

  • Jan 26, 2019

26 janar 2019

Ka filluar turneu “Tennis Park Open- 2019”, qe po mbahet ne Shkup. Nga Kosova po marrin pjese tenistet tane Forta Morina, Dea Tafarshiku dhe Fresk Sylhasi.

Tenistja Forta Morina arriti te mposhte kundershtaren e saj Erina Popova me rezultat 3:6 6:3 6:3, duke u kualifikuar ne qerekfinale. Edhe Tenisiti Fresk Sylhasi kaloi xhiron e pare bindshem. Ndersa Dea Tafarshiku nuk arriti te kaloi tutje.

Suksese te metutjeshme!

Share this post