Ka filluar turneu “Mjeshtri& Rilindja Juniors 2020 – U12&U14”

  • Gus 10, 2020

10 Gusht 2020


Ka filluar turneu “Mjeshtri& Rilindja Juniors 2020 – U12&U14”.

Në fushat e tenisit të K.T Rilindja kanë nisur garat e para për grupmoshën U12 dhe U14.


Sot u mbajtën xhirot e para për kategorinë djem. Në grupmoshën U12 në finale arritën Salidin Rama dhe Yll Smakolli. Ndërsa në grupmoshën U14 në finale kanë arritur Filip Paviç dhe Baton Haxhiu.


Finalet e djemve do të mbahen nesër, ndërsa garat për kategorinë vajza për grupmoshën U12 dhe U14 nisin të mërkurën më 12 gusht.

Share this post