Ka filluar “Top Excecutive Meeting 2019”

  • Nën 20, 2019

Ka filluar “Top Excecutive Meeting 2019” organizuar nen ombrellen e Tennis Europe ne Madrid.

Federata e Tenisit e Kosoves perfaqesohet ne kete konference me nje delegat.

Fokusi i Konferences bazohet ne punen e TE gjate vitit 2019, si dhe joshja e sponsorizimeve me foles nga La Liga, UEFA, NBA, Adecco.

Konferenca zgjate nga 19-21 Nentor.

Share this post