Ka filluar kursi për trajnerë të tenisit Level 1

  • Sht 09, 2019

09 Shtator 2019

Ka filluar sot kursi për trajnerë të tenisit Level 1, i cili mbështetet nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.

Ky kursi po mbahet në fushat e tenisit “Enes Nallbani” në Karagaç-Pejë, me 2 trajnerët ndërkombëtar Vanja Ibrahimoviq dhe Ales Filipçiq.

Në kurs po marrin pjesë 22 trajner të tenisit të Kosovës të cilet po synojnë të certifikohën për nivelin e parë.

Kursi do të zgjasë 12 ditë, ndërsa pjesëmarresit do të kenë mundësi në përgaditjen e tyre në pjesën teorike dhe praktike përmes kontributit të ekspertëve ndërkombëtar.

Share this post