K.T. Sporek me 01-02 qeshor organizon turneun per grupmoshat U12.

  • Maj 29, 2019

29 maj 2019

K.T. Sporek me 01-02 qeshor organizon turneun per grupmoshat U12.

Turneu do te zhvillohet ne fushat e tensit ne Brestovik-Peje.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
CC: lorikhaxhishabani07@gmail.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 30.05.2019, ora 17:00
Shorti publikohet: 31.05.2019, ora 18:00
Orari publikohet: 31.05.2019, ora 21:00

Share this post