K.T Rilindja organizon turnet për të gjitha grupmoshat

  • Qer 29, 2020

29 Qershor 2020


Klubi i Tenisit Rilindja në bashkëpunim me FTK-në nga data 03 – 12 Korrik do të organizojnë turnet për të gjitha grupmoshat.
Më 03- 05 Korrik do të fillojnë turnet për veteran ndërsa më 4-5 do të mbahet turnet ROG.


Datat e turneve U12/U14/U16 do të koordinohen me organizatorin dhe publikohen ditëve në vijim.


Mënyra dhe kushtet e paraqitjesEmail: arian.-@hotmail.comCC: tour@tenniskosova.comEmail attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)


(Veteran)
Afati i paraqitjes: 02.07.2020 17:00

Shorti publikohet: 02.07.2020 18:00

Orari publikohet: 02.07.2020 21:00.


(ROG)


Afati i paraqitjes: 04.07.2020 09:00 (Green)

Shorti publikohet: 04.07.2020 09:00

Afati i paraqitjes: 05.07.2020 09:00 (Red,Orange)

Shorti publikohet: 05.07.2020 09:00

Share this post