K.T Rilindja me “Mjeshtrin” organzojnë turnet Junior, Adult (M) dhe Seniors.

  • Gus 10, 2020

03 Gusht 2020

Klubi i Tenisit Rilindja në bashkëpunim me “Mjeshtrin” organzojnë turnet Junior, Adult (M) dhe Seniors.

Turneut do të fillojnë 07 gusht me kategorinë U12&U14 dhe Seniors të cilat pritën të zgjasin deri më 09 gusht.

Më 10-11 mbahën turnet për grupmoshat U16, ndërsa nga 12-15 fillojnë grupmoshat Adult, meshkuj.

Afatet për paraqitje një (1) ditë para fillimit të turneve, ora 17:00.

Shorti hedhët një ditë para turneut në orën 18:00, orari në orën 21:00.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: tour@tenniskosova.com
Cc: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

#Mjeshtri #KlubiiTenisitRilindja #Juniortour #Tennistour #Tennis #Tennislove #FTK #KosovoTennis

Share this post