K.T. Rilindja kete fundjave do te organizojë 2 turne për grupmoshat U16 dhe +35.

  • Qer 11, 2019

11 Qershor 2019

K.T. Rilindja kete fundjave do te organizojë 2 turne për grupmoshat U16 dhe +35.

Turnet fillojnë ditën e premtë më 14 deri të dielen më 16 qershor.

Paraqitja bëhet përmes
Emaili – arian.-@hotmail.com

Afati i fundit për paraqitje e Enjte: 13.06.2019 ora 18:00
Shorti dhe orari publikohen: 13.06.2019 ora 20:00

Ju lutemi që të paraqiteni me kohe.

Share this post