K.T. Prizreni organizon turneun U16 me 11-12 maj

  • Maj 06, 2019

K.T. Prizreni ne bashkepunim me FTK me 11-12 maj do te organizoje turneun “Prizreni Open- U16”.

Menyra dhe kushtet e paraqitjes:

Email: federation@tenniskosova.com

CC: Jetonh71@hotmail.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i fundit per paraqitjes: 09.05.2019 17:00

Shorti publikohet: 10.05.2019 18:00

Orari publikohet: 10.05.2019 21:00

Share this post