K.T. Peja organizon turneun e radhes per grupmoshat ROG.

  • Tet 08, 2019

08 Tetor 2019.

K.T. Peja organizon turneun e radhes per grupmoshat ROG.

Turneu do te mbahet me 12-13 Tetor ne Karagaç-Peje.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com
CC: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes për turne: 11.10.2019 @18:00
Afati i paraqitjes fizike (Red): 12.10.2019 @12:30
Afati i paraqitjes fizike (Orange): 12.10.2019 @14:00
Afati i paraqitjes fizike (Green): 13.10.2019 @12:30

Share this post