K.T. HotShot organizon turneun e pare per kete vit per kategorine ROG

  • Qer 11, 2019

11 Qershor 2019

Kete fundjave me 15-16 qershor K.T. HotShot organizon turneun e pare per kete vit per kategorine ROG, ne fushat e tenisit ne Brestovik-Peje .

INFO MBI TURNEUN
Grupmoshat:

U08 15.06.2019 Red
U09 15.06.2019 Orange
U10 16.06.2019 Green

Kotizimi: €5.00

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2019 në shumë €5.00 duhet paguar tek mbikëqyrësi, ose në llogarinë bankare të Federatës 1701-0010-1076-1651 (sjellni dëshminë) para zhvillimit të ndjeshjes.

Organizimi

Drejtori i turneut: Art BARUTI

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes
Afati: 14.05.2019 ora 17:00
Email: federation@tenniskosova.com
CC: artbaruti@outlook.com
Email attachment: Certifikaten e Lindjes (vetëm herën e parë)

Share this post