K.T. Gjakova do te mbaje turneun e pare per kete vit.

  • Gus 19, 2019

19 Gusht 2019

K.T. Gjakova do te mbaje turneun e pare per kete vit.

Me 24-25 Gusht Klubi i tenisit Gjakova organizon turneun per kategorine ROG. Turneu do te mbahet ne Peje.

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email: federation@tenniskosova.com

CC: astritxerxa@gmail.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes për turne: 23.08.2019 @18:00
Afati i paraqitjes fizike (Red): 24.08.2019 @12:15
Afati i paraqitjes fizike (Orange): 24.08.2019 @14:15
Afati i paraqitjes fizike (Green): 25.07.2019 @12:15

Share this post