K.T Drenica do ta mbaje turneun “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12

  • Sht 20, 2019

17 Shtator 2019

K.T Drenica do ta mbaje turneun “Drenica Juniors 2019” per kategorine U12 sipas kalendarit zyrtare me 21-22 Shtator.

Turneu do te mbahet ne fushat e tenisit te K.T Rilindja.

Mënyra dhe kushtet e paraqitjes

Email: fikrete_veliu@hotmail.com
CC: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 15-19.09.2019 17:00
Shorti publikohet: 20.09.2019 18:00
Orari publikohet: 20.09.2019 21:00

Share this post