K.T. DielliX me 25-30 Qershor organizon turneun ” Dielli Teb Open 2019″

  • Qer 18, 2019

18 Qershor 2019

K.T. DielliX me 25-30 Qershor organizon turneun ” Dielli Teb Open 2019″, per kategorine e rritur meshkuj, ne fushat e tenisit te SH.F. Ismail Qemailji- Prishtine.

Kotizimi: €15.00
Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2019 në shumë €5.00 duhet paguar tek organizatori (ose në llogarinë bankare të Federatës 1701-0010-1076-1651) para zhvillimit të ndjeshjes.

SHPËRBLIMET (SINGLE / DOUBLE)
Kampioni: €600 / €100
Finalisti: €300 / €50
Gjysmëfinalistët: €50 / €0

ORGANIZIMI
Drejtori i turneut: Shkëlzen DOMI
Mob: +38344142290

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: federation@tenniskosova.com
CC: xena@xenini.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 23.06.2019 @17:00
Shorti publikohet: 24.06.2019 @18:00
Orari publikohet: 24.06.2019 @21:00

Share this post