Jane ndryshuar datat e turneut “Mjeshtri Open 2019” per grupmoshen U12 dhe U14

  • Maj 06, 2019

02 maj 2019

Njoftim

Jane ndryshuar datat e turneut “Mjeshtri Open 2019” per grupmoshen U12 dhe U14.

Mjeshtri Open- U12 organizohet me date 18-19 maj, nderkaq per grupmoshen U14 me 25-26 maj.

Share this post