ITF/Tennis Europe organizon “Talent Identification Camp”

  • Sht 15, 2016

ITF/Tennis Europe organizon “Talent Identification Camp” per lojtare te topit orange ne fushat e tenisit JUG ne Shkup, Maqedoni.
Ne kete kamp marrin pjese 4 lojtare te Kosoves dhe dy trajner.
Perpos Kosoves marrin pjese lojtare nga Shqiperia, Maqedonia dhe Moldavia.

Share this post