ITF/OS Coaching Beginner & Intermediate Players course.

  • Dhj 16, 2022

Po zhvillohet kursi i çertifikimit të trajnerëve për ITF/Level 1, “ITF/OS Coaching Beginner & Intermediate Players course”, i cili filloi me datë 7 nëntor dhe do vazhdoj deri me datë 19.

Kursi po zhvillohet në “National Sport Park”, në Tiranë, nën drejtimin e Vanja Stuhli nga Federata Ndërkombëtare e Tenisit dhe Albi Sulo nga Federata Shqiptare e Tenisit.

Prej 20 trajnerëve pjesëmarrës, nga Kosova pjesë e këtij kursit janë 10 trajnerë.
Iu urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve!

Share this post