HOTSHOT KIDS 2021- ROG

  • Tet 12, 2021

Klubi i Tenisit Hotshot në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 16 dhe 17 Tetor organizojnë turneun ‘Hotshot Kids 2021’ për kategorinë ROG.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Arben Zeka’ në Brestovik, Pejë.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: artbaruti@outlook.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Paraqitja me mundësi edhe fizikisht ne ditën e turneut.

Kategoria Red 16.10.2021 Ora 09:30

Kategoria Orange 16.10.2021 Ora 11:00

Kategoria Green 17.10.2021 Ora 09:30

Share this post