Granit Bajraliu dhe Melos Nallbani finalist në “Rilindja Adults 2020”

  • Kor 21, 2020

12 Korrik 2020

Granit Bajraliu dhe Melos Nallbani do të ndeshën në finalen e madhe të turneut “Rilindja Open 2020 – Adult”.

Bajraliu mposhti në semifinale Meldin Mustafin 6:0 7:5, ndërsa Melos Nallbani mposhti Fresk Sylhasin 6:0 6:2.

Finalet e djemve dhe vajzave për moshën e rritur mbahen sot.

Suksese në finale garuesve!

Share this post