Gjinaj dhe Nallbani fitues të turneut “Rilindja Juniors – U16”

  • Kor 08, 2020

08 Korrik 2020

Sot u zhvilluan finalet e turneut “Rilindja Juniros 2020” për grupmoshën U16, organizuar nga K.T. Rilindja në bashkëpunim me FTK-në.

Në finalen e madhe tek vajzat u ndeshën Vesa Gjinaj kd Aja Broqi ku Gjinaj arriti ta mposht kundërshtarën me rezultat 2:0 ne sete.

Tek djemt fitues doli Melos Nallbani pasi mposhti tenistin Arbin Koro në finale me rezultat 6:1 6:0

Rezultatet e plota i gjeni në portalin “Courthive” përmes linkut:

https://courthive.com/t/f522f56b-fc78-4034-b2bb-0b65e7516758?

Share this post