Gjinaj dhe Bajraliu Kampion te Maters 2019 – Adult

  • Nën 17, 2019

17 Nentor 2019

Vesa Gjinaj dhe Granit Bajraliu shpallen Kampiont te turneut “Masters 2019 – Adult”.

Sot dhe dje ne fushat e tenisit ne Prizren jane mbajtur garat e turneut “Masters 2019” per moshen e rritur te kategorise femra dhe meshkuj.

Vesa Gjinaj zuri vendin e pare te Master 2019 ne kategorine vajza ndersa Aja Broqi u shpalle nenkampione duke zene vendin e dyte. Tek meshkujt Granit Bajraliu i cili ne finale u ndeshe me Burim Bytyqin arriti ta mposhte Bytyqin duke zene keshtu vendin e pare.

Turneu “ Masters 2019 – Adult” ishte edhe turneu i fundit zyrtar i kalendarit te garave 2019.

Share this post