Gjashtë tenistë nga Kosova po marrin pjesë në turneun ndërkombëtar ‘Tirana Open U12’

  • Pri 04, 2021

Gjatë datave 5-11 Prill 2021 do të zhvillohet turneu ndërkombëtar i nivelit Tennis Europe në Shqipëri, ‘Tirana Open U12’. Nga Kosova po marrin pjesë gjashtë tenistë, prej tyre: Nina Thaqi, Learta Muharremi, Dua Vraniqi, Unik Ramdani, Diar Ymeri dhe Amar Rama. Nesër do të zhvillohen meçet e para, përderisa turneu do zhvillohet me sistemin Round-Robin.

Tenistëve tanë ju urojmë fat dhe suksese!

Share this post