GJAKOVA JUNIORS 2021- U12

  • Sht 21, 2021

Klubi i Tenisit Gjakova në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më 25 dhe 26 Shtator organizojnë turneun ‘Gjakova Juniors 2021’ për kategorinë U12.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit ‘Arben Zeka’ në Brestovik, Pejë

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: astritxerxa@gmail.com

CC: tour@tenniskosova.com

Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 24.09.2021 në ora 17:00.

Share this post