FTK u kategorizua ne “B”

  • Jan 30, 2020

30 janar 2020

Federata e Tenisit e Kosoves kategorizohet ne “B”.

Federata e Tenisit e Kosoves sot mirepriti lajmin nga Komiteti Olimpik i Kosoves i cili zyrtarisht sot ne nje konference per media paraqiti rezultatet per kategorizimet e sporteve, lojtareve dhe trajnereve.


FTK kaloj pragun me 50,00 pike duke arritur te kategorizohet ne kategorine “B”.

Share this post