FTK organizon workshop tenisi

  • Jan 30, 2019

30 janar 2019

Federata e tenisit e Kosoves me 09 shkurt 2019 do te organizoi workshop tenisi me temen ” Organizimi i mire i turneve”.

Worshopi do te mbahet ne Hotel Sirius, duke filluar nga ora 10:00 deri ne 15:00, dhe eshte i hapur per perfaqesues te klubeve, refer dhe prinder.

Numri i pjesemarresve eshte i kufizuar.

Share this post