FTK organizon me 17 Prill Kursin Administrativ me klubet e tenisit

  • Pri 15, 2020

15 Prill 2020


Federata e Tenisit e Kosovës këtë të premte më 17 Prill do të mbaje kurs administrativ me përfaqësues të klubeve të tenisit të Kosovës.


Bazuar në situatën aktuale me të cilat po përballën të gjitha institucionet, kursi do të zhvillohet online përmes platëformës ZOOM, ku do të gërshetohen tema të rëndësishme të cilat janë shumë të nevojshme për nxitjen dhe zhvillimin e administrimit tnë klubeve.


Të tilla si roli i planit strategjik të klubeve, roli i marketingut dhe sponzorimit, menaxhimi dhe raportimet financiare si dhe tema tjera do të prezantohen të premten në kursin e organizuar.

Share this post