FTK mori pjese ne takimin online organizuar nga KOK

  • Pri 30, 2020

30 Prill 2020

Kryetari Rexhepi dhe Sekratarja Ibishi murren sot ne takimin online te organizuar nga KOK me drejtuesit e federata sportive.

Takimi kishte per qellim te prezantohei gjendja aktuale e federatave sportive ne kete situate te pandemise, dhe kushtet e mundshme per te mbajtur ne ritem aktivitetet sportive.


Ne takim u diskutua po ashtu për fillimin e lehtësimit të masave nga Qeveria e Kosovës, ku disa sporte si: Tenisi, pingpongu, beach volley, automobilizmi, badmintoni, bjeshkataria alpiniste, boulingu e minigolfi, u shprehën të gatshme, se bazuar në lehtësimin e masave, mund të fillojnë aktivitetet e tyre prej 4 majit, kurse sportet tjera si basketbolli, volejbolli, peshëngritja, boksi, etj, mund të fillojnë me aktivitete pas fazës së dytë ose të tretë të lehtësimit të masave.

Takimi i ardhshëm online organizuar nga KOK pritet të mbahet pas dy javësh.

Share this post