FTK ka nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit me MKRS

  • Pri 10, 2020

10 Prill 2020


Federata e Tenisit e Kosovës ka nënshkruar memorandumin e bashkëpunimin me MKRS.


Memorandumi në emër të MKRS u nënshkruan më 07 Prill nga Ministrja znj. Vlora Dumoshi dhe Kryetari Rexhepi.


Njëheri kujtojmë që Federata e Tenisit u kategorizua në kategorinë B këtë vit me 50 pikë.

Share this post