FTK ka mbajtur Ceremoninë e Laureatëve 2021

  • Jan 13, 2022

Është përmbyllur Ceremonia e Laureatëve 2021, në të cilën u shpërblyen më të mirët e vitit 2021 nga Federata e Tenisit e Kosovës. Mirënjohje u ndan për institucionet dhe sponsorët e FTK-së të cilët janë shtyllë e saj duke mos përjashtuar edhe individë, media e gazetarë, fotografë të cilët kanë kontribuar në promovimin e sporit të tenisit në Kosovë.

Çmimi kryesorë ‘Tenistë të vitit 2021’ i takoi tenistëve Aja Broqit dhe Meldin Mustafit, përderisa ‘Klubi i Vitit 2021’ u shpall KT Peja, ‘Trajner i Vitit 2021’ Kreshnik Arifi dhe ‘Gjyqtar i Vitit 2021’ Genis Nallbani.

Listën e plotë të gjitha çmimeve e gjeni më poshtë:

Bora Uka- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq
Kenza Bushati- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq
Eden Lota- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq
Eli Duraku – ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Kuq

Hana Veseli- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Reina Selmanaj- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Amela Sina- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Shend Hoxha- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Morihej Duraku- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë
Heron Ajeti- ‘Shpresë e Vitit 2021’, Topi i Portokalltë

Learta Muharremi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U12
Ervin Doli- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U12
Unik Ramadani- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U12

Altea Hajrizi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U14
Salidin Rama- ‘Tenisti i Vitit 2021’, Grupmosha U14

Aja Broqi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U16
Melos Nallbani- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U16

Aja Broqi- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U18
Melos Nallbani- ‘Tenistja e Vitit 2021’, Grupmosha U18
Vesa Gjinaj- ‘Tenistja më e mirë në arenën ndërkombëtare’

Aja Broqi- ‘Tenistja e Vitit 2021’
Meldina Mustafi- ‘Tenisti i Vitit 2021’

KT Peja- ‘Klubi i Vitit 2021’
Kreshnik Arifi- ‘Trajneri i Vitit 2021’
Genis Nallbani- ‘Gjyqtari i Vitit 2021’
Kosova Open 2021, J5 Peja- ‘Turneu i Vitit 2021’

Izedin Zeka- ‘Çmim për shpërbim ndaj sportit’
Arsim Haxhishabani- ‘Çmim për shërbim ndaj sportit’

Abdullah Zymberi- ‘Çmimi Post-Mortem’
Kujtim Rrahmani- ‘Çmimi Post-Mortem’
Faton Islami- ‘Çmimi Post-Mortem’
Arben Zeka- ‘Çmimi Post-Mortem’
Bekim Bunjaku- ‘Çmimi Post-Mortem’

Mirënjohje për Institucione për bashkëpunim dhe përkrahje

  • Komitetit Olimpik të Kosovës
  • Departamentit të Sportit- MKRS
  • Komunës së Pejës
  • Komunës së Rahovecit

Mirënjohje për shtyllën e FTK-së sponsorët:

  • Sponsor gjeneral, Banka për Biznes
  • Eurokos JH
  • Hymeri Elevators

Mirënjohje mikut të FTK-së, kryetarit të Federatës së Tenisit të Turqisë, Cengiz Durmus

Mirënjohje për gazetarë dhe media për promovimin e tenisit gjatë vitit 2021
Kreshnik Arifi- RTV Dukagjini
Kemajl Goca – Bota Sot
Jon Ajeti- Klan Kosova
Moral Pozhegu- T7
Gramos Pylla- Kujtesa Sport
Engjëll Bëerbatovci- Artmotion
Shkëlqim Xhaqkaj- Kallxo.com
Gent Polloshka- Top Sporti
ATV
Koha Ditore

Mirënjohje për fotograf
Arben Islami
Shpend Ahmeti
Agron Berisha

  • photo by: @Shpend Ahmeti

  • photo by: @Shpend Ahmeti

Share this post