Ftesë për oferta për zhvillimin e portalit të Tenisit

  • Nën 04, 2019

04 Nentor 2019

Në përputhje me vendimin e bordit për projektin e Digjitalizimit të Federatës shpallet kjo ftesë për oferta, për zhvillimin e portalit të tenisit në bazë të cilit lojtarët do të regjistrohohen online, do të paraqiten edhe në turne online dhe shumë të tjera.

Afati për dërgimin e ofertave është i hapur deri më 30 Nëntor 2019, ndërkohë që specifikacioni dhe kërkesat mund ti gjeni në dokumentin në vijim:

Share this post