FSHT organizon këtë fundjavë turnet U10,U12,U16 dhe Adult

  • Qer 24, 2020

24 Qershor 2020


Federata Shqiptare e Tenisit organizon këtë fundjavë më 26-28 Qershor turneun “Tirana Open 2020” në National Sport Park- Tiranë, për kategorinë U10,U12, U16 dhe Adult.
Afati i fundit për paraqitje është data 25 Qershor, ora 18:00, ndërsa shorti hedhet në 21:00.
Pjesëmarrja 1500 LEK per Adult dhe 1000 per Juniors.
Të interesuarit mund të paraqitën në emailin: albanianopen@gmail.com
Për me shumë informata klikoni në linkun më poshtë:
https://courthive.com/t/006ebbd6-db98-4fbe-96a8-29cff4350cf0?fbclid=IwAR3GQq5UJF3HVGn2L4B0vm9BfDSYPlnBnwUgOBP8Bf-SVpe_g19UTah6NAg

Share this post