FRESK SYLHASI KAMPION I “KALAJA ADULTS 2022”

  • Gus 06, 2022

Ka përfunduar sot turneu “Kalaja Adults 2022” për kategorinë Adults, organizuar nga KT Kalaja në bashkëpunim me Federaten e Tenisit të Kosovës.

Fitues i turneut doli Fresk Sylhasi i cili në finale eleminoi tenistin Meldin Mustafi me rezultat: 3:6 6:2 6:0.

Urime dhe suksese!

Share this post