Forta Morina renditët në vendin e tretë “Winter Championship”, Shkup

  • Shk 23, 2021

Forta Morina renditët në vendin e tretë në turneun “Winter Open Championship of Macedonia”, që u mbajt në Shkup për grupmoshën U16.

Pas dy fitoreve dhe një loje mjaft të fortë, me shumë kthesa Forta ndalet në gjysmëfinale, pasi u mposht nga kundërshtarja e saj Nina Marinkovikj, me rezultat 7-5, 6-4.

Bravo Forta 🇽🇰🎾💪.

Share this post