Fizioterapeuti Zahir Rama merr pjese ne Konferencen e Dyte per Mjeksine Sportive

  • Maj 06, 2019

04 maj 2019

Komiteti Olimpik i Kosoves ka mbajtur dje me 03 maj 2019 Konferencen e Dyte per Mjeksine Sportive.

Ne ligjerate murren pjese shume mjeke/ligjerues nderkombetare dhe vendore.

Konfereca u mbajte ne Hotel Swiss Diamond, ndersa krahas shume perfaqesuesve, nga federata e tenisit mori pjese fizioterapeuti z. Zahir Rama.

Share this post