Federata e Tenisit te Kosoves shpalli me te miret te vitit 2015

  • Jan 23, 2016

Me cmimet kryesore u vequan keta:
Klubi i vitit : K.T. Prishtina
Tenistja e vitit : Blearta Ukehaxhaj
Tenisti i vitit : Granit Bajraliu
Me poshte jane te shenuara te gjithe mirenjohjet, trajneret, referet, dhe lojtaret te cilet jane shpallur me te miret.

Veteran – Mejdi Rexhepi
TENISI KUQ – Altea Hajrizi
TENISI KUQ – Dasar Hysni Ymeri
TENISI PORTOKALLTE – Vesa Osmani
TENISI PORTOKALLTE – Arbin Koro
TENISI GJELBER – Forta Morina
TENISI GJELBER – Melos Nallbani
Shpresa e vitit per vajza – Aja Broqi
Shpresat e vitit per djem:
Yll Berisha
Jon Jakupi
Drinor Shamolli
Arbitri me i mire – Argjend Lecaj
Trajneri me i mire – Sami Ukehaxhaj
Klubi me I mire – Prishtina
Tenistja U12 – Vesa Gjinaj
Tenisti U12 – Bleron Ukehaxhaj
Tenistja U14 – Blearta Ukehaxhaj
Tenisti U14 – Muhamed Zulji
Tenistja U16 – Blearta Ukehaxhaj
Tenisti U16 – Sefer Jakupi
Tenistja U18 – Marija Djordjevic
Tenisti U18 – Sefer Jakupi
Tenistja e vitit – Blearta S. Ukehaxhaj
Tenisti i vitit – Granit Bajraliu
Me Mirenjohje për kontributin e dhënë në
promovimin dhe zhvillimin e sportit të tenisit jane shperbly:
TEB Banka
Baker Tilly Kosovo
ENG Office
Departamenti i Sportit i MKRS,
Komuna e Gracanices,
Komuna e Gjakoves,
Komuna e Pejes,
Arben Kelmendi

Share this post