Federata e Tenisit e Kosovës organizon turneun e parë për vitin 2021

  • Shk 15, 2021


Federata e Tenisit e Kosovës organizon turneun e parë për vitin 2021.
Nga data 22 – 26 shkurt, në fushën e tenisit të K.T. Arena në Llapnasellë do të mbahet turneu i parë për vitin 2021, që organizohet për grupmoshën Seniors (35+).

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: petbojana@gmail.com

CC:tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes: 21.02.2020 16:30h

Shorti publikohet: 21.02.2020 18:00h

Orari publikohet: 21.02.2020 21:00h


Për më shumë detaje klikoni në => link

Share this post